22 June 2011

Wordless Wednesday x 1 - Cantik? Buruk? Semat? Boleh lah?




Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2 description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan segalanya 

43 comments :

  1. kamik teruja dengan header baru kome =D

    ReplyDelete
  2. Hensemmm header.. Hai abang purple.. abang hijau di sini..

    Latest Post: Wordless Wednesday #2 - Dunia Twitter

    ReplyDelete
  3. tanak komen. kau pi blog aku dulu komen. pastu aku komen balik. hahaha

    ReplyDelete
  4. hoho..menarik kaler2 yg ade kt pic tuh...

    ReplyDelete
  5. dah tukar header baru rupanya^^

    ReplyDelete
  6. pepel?.. auwwwwwwwwww


    *ala.. nape crop bucu2 gambar2 tu?.. huhuh

    ReplyDelete
  7. aku suke gambor ko yang tutup muke tu hensem..

    ReplyDelete
  8. assalam...payung pelangi???semua nak purple nya.baju n spec...

    Entri baru : ►Events : # Wordless Wednessday

    ReplyDelete
  9. cun..lagi2 yg pegang pyung tu.
    suwet..hehe...

    lawa lawa. ;)

    ReplyDelete
  10. gambar last sekali tu nampak ayu siottt,haha

    ReplyDelete
  11. wagh.... kacaknye... nak sign.... hehehhehe

    ReplyDelete
  12. yang pakai payung tu tak menahan tu..hehe :)
    btw,it was nice !! :D

    ReplyDelete
  13. semuanya nampak cantik.. hahaha

    ReplyDelete
  14. nice pic la bro... pakai camera apa ni?.. hehe..
    follow cne yer~

    ReplyDelete
  15. smart ooo.. huhu..nice header...


    http://www.norfanil.com/2011/06/6-langkah-untuk-berubah.html

    ReplyDelete
  16. Kacak tapi baju unggu agak rasa lain macam sedikit :-)

    ReplyDelete
  17. semart seyh, nampak mcm cool + lemah lembut je :P

    ReplyDelete
  18. e e e ! purple , my fevret ! ndak suka ehh ! haha

    ReplyDelete
  19. hohoho.. dah lama tak jengok.. tup tup tukar header... perghhhhh dak jambu siot!! hahaha

    adired

    ReplyDelete
  20. ayoo i love the colorful umbrella! :))

    ReplyDelete
  21. Fuyooo, umbrella kaler rainbow..

    ReplyDelete
  22. uh uh uh lawo pic...lawo payung tuh

    ReplyDelete
  23. huyooooooooooooooooo encemmm!!

    ReplyDelete
  24. wea ko lagi thu dri pada aku ahhaa....nnt aku pun nk try buat la bende jadah tu..letak gbr jew kn???

    ReplyDelete

Thank You for your feedback